Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel de Roode Leeuw
Geef uw mening

Hotel De Roode Leeuw

Hotel de Roode Leeuw ligt in het centrum van het Gelderse plaatsje Terborg in De Achterhoek. De ontspannen sfeer in dit hotel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Het hotel dateert

uit 1690 en begon als herberg; het gezellige, ouderwetse café is gevestigd in dit gedeelte en ademt nog steeds de sfeer van die tijd uit. In het restaurant geniet u in een klassieke entourage van allerlei heerlijke Frans/Nederlands getinte gerechten. De kamers van Hotel De Roode Leeuw zijn voorzien van badkamer met douche, toilet, telefoon, televisie en radio. Hotel De Roode Leeuw is gunstig gelegen langs de bekende "antiekroute" en biedt u diverse mogelijkheden voor een leuk uitstapje. Vanuit Terborg maakt u prachtige wandel- en fietstochten door de mooie Montferlandse bossen. Bezoek ook zeker pittoreske plaatsen als 's-Heerenberg, Didam of Zeddam met zijn karakteristieke molens.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel De Roode Leeuw in Terborg, NL De Achterhoek, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel de Roode Leeuw ligt in het centrum van het Gelderse plaatsje Terborg in De Achterhoek. De ontspannen sfeer in dit hotel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Het hotel dateert uit 1690 en begon als herberg; het gezellige, ouderwetse café is gevestigd in dit gedeelte en ademt nog steeds de sfeer van die tijd uit. In het restaurant geniet u in een klassieke entourage van allerlei heerlijke Frans/Nederlands getinte gerechten. De kamers van Hotel De Roode Leeuw zijn voorzien van badkamer met douche, toilet, telefoon, televisie en radio. Hotel De Roode Leeuw is gunstig gelegen langs de bekende "antiekroute" en biedt u diverse mogelijkheden voor een leuk uitstapje. Vanuit Terborg maakt u prachtige wandel- en fietstochten door de mooie Montferlandse bossen. Bezoek ook zeker pittoreske plaatsen als 's-Heerenberg, Didam of Zeddam met zijn karakteristieke molens.