Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in NL Bredaomgeving

Hotel Partycentrum 't Trefpunt

Nederland NL Bredaomgeving Made

Hotel-Partycentrum 't Trefpunt heeft een handige ligging in Made, vlakbij Breda en het natuurgebied De Biesbosch. Het hotel beschikt over een sfeervol eet- en feestcafé De Luifel waar dikwijls feesten worden georganiseerd.

Voor uw auto is gratis parkeergelegenheid aanwezig en als u dit wenst kunt u bij de receptie terecht voor een huurfiets. De kamers van Hotel-Partycentrum 't Trefpunt zijn voorzien twee boxspringbedden, telefoon, televisie, kluis, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Op 50m van Hotel-Partycentrum 't Trefpunt stopt de bus die u rechtstreeks naar Breda brengt. Deze levendige stad kent naast uitgebreide winkelmogelijkheden ook veel culturele bezienswaardigheden, zoals een begijnhof en de Grote Kerk. Voorbeelden van te bezoeken musea zijn het Graphic Design Museum en die van de plaatselijke voetbalclub het NAC Museum. Trekt u liever de natuur in? Dan zit u goed in Made. In de nabije omgeving vindt u namelijk Nationaal Park De Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen. Ideaal om tijdens een wandeling, fiets- of mountainbiketocht het jachtige leven achter u te laten en te genieten van rust en buitenlucht. Ook is een uitstapje naar de Efteling (24km) aantrekkelijk voor een onvergetelijk dagje uit.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 110,00