Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Motel Koolen
Geef uw mening

Motel Koolen

Motel Koolen, gelegen aan de rand van een parkachtig bos aan de oude rijksweg van Nijmegen naar Den Bosch, is een prima bestemming voor een korte vakantie. Het motel, omgeven door prachtige

tuinen, ligt op ca. 2 km afstand van het mooie vestingplaatsje Grave.De kamers, alle op de begane grond gelegen, zijn comfortabel ingericht en beschikken over een douche en toilet.Het motel beschikt over eigen parkeergelegenheid en is een prima uitvalsbasis om landelijk Brabant te verkennen: er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Zin in een dagje cultuur of shoppen? Historisch Nijmegen en Bourgondisch Den Bosch bereikt u gemakkelijk met de auto.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Motel Koolen in Velp Grave, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 149,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Motel Koolen, gelegen aan de rand van een parkachtig bos aan de oude rijksweg van Nijmegen naar Den Bosch, is een prima bestemming voor een korte vakantie. Het motel, omgeven door prachtige tuinen, ligt op ca. 2 km afstand van het mooie vestingplaatsje Grave.De kamers, alle op de begane grond gelegen, zijn comfortabel ingericht en beschikken over een douche en toilet.Het motel beschikt over eigen parkeergelegenheid en is een prima uitvalsbasis om landelijk Brabant te verkennen: er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Zin in een dagje cultuur of shoppen? Historisch Nijmegen en Bourgondisch Den Bosch bereikt u gemakkelijk met de auto.
 Lees meer bij Weekendjeweg