Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Limburg (590)
Plaatsen
Maaseik (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Maaseik

B&B De Klaproos

België Belgisch Limburg Maaseik

Bed & Breakfast de Klaproos ligt op 2km afstand van het historische Maaseik direct aan het fietsroutenetwerk Kempen en Maasland. Dit Bed & Breakfast beschikt over 4 ruime studio's met elk

een prachtig uitzicht over de Maasvallei. De studio's zijn voorzien van een luxe badkamer, een keuken en een terras. In Maaseik, ook wel het architecturale pareltje van het Limburgse Maasland genoemd, kunt u genieten van het echte Bourgondische leven, gezellige restaurants en barretjes vindt u hier in overvloed. Maar ook Maastricht (30km) en het witte stadje Thorn (10km) vindt u op korte afstand van dit Bed & Breakfast. Wanneer u liever van het natuurschoon wilt genieten, hoeft u alleen maar van het terrein af te lopen en u bevindt zich er middenin.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00

Kasteel Wurfeld

België Belgisch Limburg Maaseik

Temidden van een besloten, schilderachtig landschap vindt u, in 1640 gebouwde, kasteel hotel Wurfeld gelegen in een privépark van 2,5 hectare. Het hotel ligt op 2 km van het centrum van Maaseik.

Maaseik heeft een van de mooiste marktpleinen van België, een terrasje pikken is een aanrader. In de omgeving zijn uitgebreide fiets-, wandel en watersportmogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 198,00

Hotel Van Eyck

Nederland Limburg Maaseik

Pal op één van de gezelligste stadspleinen van België, in het plaatsje Maaseik, ligt dit totaal vernieuwde Hotel van Eyck. Een viersterren hotel met een historisch karakter. Een leuke bestemming om de

Belgische Kempen alsmede de waterrijke Limburgse omgeving van Thorn, Wessem en Maasbracht te ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 178,00