Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Gulpen
Geef uw mening

Hotel Gulpen

Hotel Gulpen heeft in april 2009 haar deuren geopend! Vier vakantie in Gulpen met prachtige wandelroutes langs de Geul, het Valkenburgse Thermae 2000 en cultuurstad Maastricht binnen handbereik. Hotel Gulpen ligt in

het hart van dit bourgondische stadje met een adembenemend uitzicht vanaf de Gulpenerberg.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Gulpen in Gulpen, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 138,002 dagen
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Hotel Gulpen heeft in april 2009 haar deuren geopend! Vier vakantie in Gulpen met prachtige wandelroutes langs de Geul, het Valkenburgse Thermae 2000 en cultuurstad Maastricht binnen handbereik. Hotel Gulpen ligt in het hart van dit bourgondische stadje met een adembenemend uitzicht vanaf de Gulpenerberg.
Hotel Gulpen is gelegen in het Limburgse dorpje Gulpen, op 18km van Maastricht. In het moderne, sfeervolle hotel kunt u dineren in restaurant Entre Nous, een hapje en drankje nuttigen in de bar/lounge en genieten van een goed glas wijn bij de open haard. Tevens beschikt het hotel over vergaderfaciliteiten en een feestruimte voor maximaal 250 personen. De kamers van Hotel Gulpen beschikken over een flatscreen televisie, telefoon, kluisje, draadloos internet, bureau en een badkamer met douche en toilet. Voor meer comfort kiest u voor een Deluxe kamer met een bad of voor de Suite met Javaans hemelbed, een luxe zitje met fauteuils en een bad. Hoe klein het dorpje Gulpen ook is, het is zeker groots van naam. Hier staat namelijk de brouwerij van het bekende Gulpener bier. Vanuit Hotel Gulpen heeft u bovendien tal van mogelijkheden voor een gevarieerd verblijf. Een busreis naar Maastricht is bijvoorbeeld zeer de moeite waard. U rijdt door de prachtige Limburgse heuvellandschappen met talloze boerderijen en kleine dorpen. In Maastricht proeft u met volle teugen van de bruisende sfeer op de levendige pleintjes. Combineer uw weekendje Gulpen ook met een bezoek aan Valkenburg met het Sprookjesbos en de Thermae 2000. De VVV in Valkenburg heeft bovendien talloze mooie wandelingen voor u in kaart gebracht, die u gemakkelijk binnen één of meerdere uren kunt begaan.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Hotel Gulpen ligt in het hart van het nostalgisch, authentieke en Bourgondische stadje Gulpen met uitzicht op de Gulperberg, daar waar het Gulpener bier met trots gebrouwen wordt. Na een ingrijpende renovatie is Hotel Gulpen sinds begin april 2009. De nieuwe inrichting en het rijke interieur sluiten perfect aan bij de oorspronkelijke uitstraling en sfeer van het pand en het prachtige stadje Gulpen. Het Geul- en Gulpdal is één van de mooiste landschappen in Nederland. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden!
Uw weekendje weg in Hotel Gulpen, Bron: Weekendcompany
Uw weekendje weg in Hotel Gulpen (Bron: Weekendcompany)
  • Hotel Gulpen
  • Hotel Gulpen
  • Hotel Gulpen