Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Limburg (590)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Berg & Terblijt

Hotel Restaurant Vue Des Montagnes

Nederland Limburg Berg & Terblijt

Hotel Restaurant Vue des Montagnes is een comfortabel drie sterren hotel, rustig gesitueerd in het paradijselijke Geuldal, aan de ingang van het natuurontwikkelingsproject Ingendael. Het riviertje de Geul stroomt letterlijk door

de grote parkachtige tuin. De steden Valkenburg en Maastricht liggen slechts op 10 minuten rijden. Op 1,5 km van het hotel vindt u Thermae 2000. Het hotel is een ideaal uitgangspunt voor wandel- en fietstochten, rust en ruimte in de natuur. Na zo'n heerlijke dag is het genieten in de parkachtige tuin, op het terras, in de gezellige bar of in het gastronomische restaurant.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Lamerichs

Nederland Limburg Berg & Terblijt

Het Lamerichs hotel is een driesterren hotel dat gevestigd is in het mooie Limburgse Geuldal/Heuvelland. Geulhem (Berg en Terblijt) is gelegen in een bosrijke omgeving vlak bij het riviertje de Geul en

tegenover de Geulhemmergrotten. Een geliefde plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede, 'Bourgondische' dat Limburg in huis heeft. Gezellige steden als Valkenburg, Maastricht, Aken en Luik zijn nabij en snel te bereiken.In het gastenrestaurant ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt. De ruime terrassen bieden een fraai uitzicht op de hellingbossen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen