Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Limburg (590)
Plaatsen
Baexem (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Baexem

Kasteel Baexem

Nederland Limburg Baexem

Kasteel Baexem ligt net even buiten Baexem op 9km van Roermond. Dit kleine kasteelhotelletje wordt omringd door een prachtige botanische tuin waar u heerlijk kunt wandelen. 's Morgens start u met een

ontbijt in de muziekzaal waar de muren zijn beschilderd door Matthijs Roling. Verder bevindt zich op het voorplein het kleine, eigenzinnige restaurant Kasteel Baexem waar Frans-Italiaanse gerechten worden geserveerd. In het weekend wordt hier voor het diner gekookt met verse lokale producten en eerbied voor de ambachtelijke bereiding hiervan. Doordeweeks is het restaurant geopend voor een lunch. Verder is er een zonovergoten terras en worden er regelmatig kookcursussen georganiseerd. U parkeert uw auto gratis bij het kasteel en er wordt gratis draadloos internet geboden. De karakteristieke kamers van Kasteel Baexem zijn voorzien van een televisie, draadloos internet, zitje en een badkamer met douche en toilet. Er zijn diverse soorten kamers in het kasteel en een echte zigeunerwagen uit 1898 met een hottub in de tuin. Kasteel Baexem ligt tussen Weert en Roermond in het kerkdorp Baexem in Midden-Limburg. De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers. Natuurgebieden als het Nationaal Park de Meinweg, het Leudal, de Beegderheide en de rivierdalen van de Roer en de Swalm kenmerken zich door bossen, heide, vennen en weidevelden. U maakt hier de mooiste wandel- en fietstochten. Verder is een dagje winkelen in Roermond een aanrader gezien het ruime winkelaanbod. U vindt er naast de boetieks in monumentale panden, en de grote bekende winkelketens ook nog het Designer Outlet Roermond op korte loopafstand van het centrum. En natuurlijk behoort een bezoek aan Düsseldorf of Aken, beiden op nog geen uur rijden, ook tot de mogelijkheid.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00