Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ibis  Leiderdorp Special
Geef uw mening

Hotel Ibis Leiderdorp Special

Ibis Hotel Leiderdorp ligt aan de snelweg A4, tussen Amsterdam en Den Haag. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant en een bar met open haard. Verder is er een

terras waar u bij mooi weer kunt genieten van een hapje of een drankje. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De kamers van Ibis Hotel Leiderdorp zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, draadloos internet, kluis, bureau en een badkamer met douche en of bad, föhn en toilet. Met de bus die vlakbij het hotel stopt, komt u het makkelijkst in het autovrije centrum van Leiden (5km). Maak een tour door de historische binnenstad en slenter over de oudste hofjes van Nederland. Nog meer cultuur opsnuiven kan in één van de vele musea die deze stad biedt. Een aanrader is het Museum van Volkerenkunde dat zowel vaste als tijdelijke tentoonstellingen aanbiedt. De Haarlemmerstraat en de Breestraat staan garant voor eindeloos shopplezier. Grote winkelketens en exclusieve boetieks zijn hier ruim vertegenwoordigd. Even bijkomen kan in één van de vele café's of restaurants aan of op de grachten van deze universiteitsstad.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Ibis Leiderdorp Special in Leiderdorp, Leiden, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Ibis Hotel Leiderdorp ligt aan de snelweg A4, tussen Amsterdam en Den Haag. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant en een bar met open haard. Verder is er een terras waar u bij mooi weer kunt genieten van een hapje of een drankje. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De kamers van Ibis Hotel Leiderdorp zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, draadloos internet, kluis, bureau en een badkamer met douche en of bad, föhn en toilet. Met de bus die vlakbij het hotel stopt, komt u het makkelijkst in het autovrije centrum van Leiden (5km). Maak een tour door de historische binnenstad en slenter over de oudste hofjes van Nederland. Nog meer cultuur opsnuiven kan in één van de vele musea die deze stad biedt. Een aanrader is het Museum van Volkerenkunde dat zowel vaste als tijdelijke tentoonstellingen aanbiedt. De Haarlemmerstraat en de Breestraat staan garant voor eindeloos shopplezier. Grote winkelketens en exclusieve boetieks zijn hier ruim vertegenwoordigd. Even bijkomen kan in één van de vele café's of restaurants aan of op de grachten van deze universiteitsstad.