Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Secret  Haarlem Centrum
Geef uw mening

Hotel Secret Haarlem Centrum

Secret Hotel; Verrassend anders, boeken in een leuke stad tegen een zeer aantrekkelijke prijs! De naam van het hotel blijft nog onbekend totdat u de bevestiging van uw reservering ontvangt. Daarmee blijft

het een \\"secret\\" en zult u aangenaam verrast zijn! Dit 4-sterren Secret Hotel ligt in het centrum van het sfeervolle Haarlem. Deze historische stad heeft naast mooie bezienswaardigheden en interessante musea ook een gezellige winkelstraat. Bezoek bijvoorbeeld het Frans Hals Museum of drink een drankje op de Grote Markt. De bruisende stad Haarlem ligt centraal in de provincie Noord-Holland. Het centrum van Haarlem heeft vele monumentale panden. Bewonder deze tijdens een stadswandeling en geniet daarna van een hapje en een drankje op de Grote Markt. Rondom dit plein vindt u tevens dé winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. U treft hier naast de bekende ketens, leuke speciaalzaken. Evenwijdig aan deze winkelstraat loopt de gezellige Gierstraat met knusse boetiekjes. Cultuurliefhebbers zijn in deze historische stad aan het goede adres. Het eerste en oudste museum van Nederland, het Teylers Museum, is in Haarlem gevestigd. In dit museum vindt u onder andere fossielen, mineralen en wetenschappelijke instrumenten. Breng ook een bezoekje aan het Frans Hals Museum en Het Dolhuys. Bent u op zoek naar wat ontspanning? Huur dan een fiets en maak een tocht richting de duinen van Zandvoort of Bloemendaal of maak een stevige wandeling in het Haarlemmermeerse Bos.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Secret Haarlem Centrum in Haarlem, Kust Nederland, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Secret Hotel; Verrassend anders, boeken in een leuke stad tegen een zeer aantrekkelijke prijs! De naam van het hotel blijft nog onbekend totdat u de bevestiging van uw reservering ontvangt. Daarmee blijft het een \\"secret\\" en zult u aangenaam verrast zijn! Dit 4-sterren Secret Hotel ligt in het centrum van het sfeervolle Haarlem. Deze historische stad heeft naast mooie bezienswaardigheden en interessante musea ook een gezellige winkelstraat. Bezoek bijvoorbeeld het Frans Hals Museum of drink een drankje op de Grote Markt. De bruisende stad Haarlem ligt centraal in de provincie Noord-Holland. Het centrum van Haarlem heeft vele monumentale panden. Bewonder deze tijdens een stadswandeling en geniet daarna van een hapje en een drankje op de Grote Markt. Rondom dit plein vindt u tevens dé winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. U treft hier naast de bekende ketens, leuke speciaalzaken. Evenwijdig aan deze winkelstraat loopt de gezellige Gierstraat met knusse boetiekjes. Cultuurliefhebbers zijn in deze historische stad aan het goede adres. Het eerste en oudste museum van Nederland, het Teylers Museum, is in Haarlem gevestigd. In dit museum vindt u onder andere fossielen, mineralen en wetenschappelijke instrumenten. Breng ook een bezoekje aan het Frans Hals Museum en Het Dolhuys. Bent u op zoek naar wat ontspanning? Huur dan een fiets en maak een tocht richting de duinen van Zandvoort of Bloemendaal of maak een stevige wandeling in het Haarlemmermeerse Bos.