Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Frans Hals
Geef uw mening

Hotel Frans Hals

Amrath Grand Hotel Frans Hals is een prachtig 4-sterrenhotel, gelegen in het levendige centrum van Haarlem. Wandel vanuit het hotel direct het gezellige Haarlem in en bewonder de indrukwekkende gebouwen, charmante pleinen

en sfeervolle winkelstraten. De stijlvolle kamers van Amrath Grand Hotel Frans Hals zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, airconditioning (niet in alle kamers), kluis en een badkamer met een bad, douche, föhn en toilet. Start de dag goed met een smakelijk ontbijt in het hotel. Amrath Grand Hotel Frans Hals heeft geen eigen restaurant, maar binnen een straal van 150 meter vindt u tal van gezellige eetgelegenheden. Naast het hotel zit Pasta di Mama waar u terecht kunt voor een makkelijke Italiaanse maaltijd. Haarlem is een sfeervolle stad die zich kenmerkt door de vele mooie binnenhofjes en monumentale panden. In deze Noord-Hollandse stad is voor ieder wat te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Teylers Museum en het Frans Hals Museum. Of houdt u meer van shoppen? Haarlem staat bekend als één van de beste winkelsteden van Nederland. Sla uw slag in de bekende modeketens, maar loop ook zeker de kleinere straatjes in voor een bezoek aan de vele boetiekjes. Ook op culinair gebied is er in Haarlem genoeg te beleven. Bezoek de aantrekkelijke restaurantjes in de Spekstraat of kies voor een van de gezellige eetgelegenheden op de Grote Markt. Amsterdam ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Haarlem en ook Zandvoort is gemakkelijk te bereiken. Waai hier heerlijk uit en maak een lange strandwandeling.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Frans Hals in Haarlem, Kust Nederland, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Amrath Grand Hotel Frans Hals is een prachtig 4-sterrenhotel, gelegen in het levendige centrum van Haarlem. Wandel vanuit het hotel direct het gezellige Haarlem in en bewonder de indrukwekkende gebouwen, charmante pleinen en sfeervolle winkelstraten. De stijlvolle kamers van Amrath Grand Hotel Frans Hals zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, airconditioning (niet in alle kamers), kluis en een badkamer met een bad, douche, föhn en toilet. Start de dag goed met een smakelijk ontbijt in het hotel. Amrath Grand Hotel Frans Hals heeft geen eigen restaurant, maar binnen een straal van 150 meter vindt u tal van gezellige eetgelegenheden. Naast het hotel zit Pasta di Mama waar u terecht kunt voor een makkelijke Italiaanse maaltijd. Haarlem is een sfeervolle stad die zich kenmerkt door de vele mooie binnenhofjes en monumentale panden. In deze Noord-Hollandse stad is voor ieder wat te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Teylers Museum en het Frans Hals Museum. Of houdt u meer van shoppen? Haarlem staat bekend als één van de beste winkelsteden van Nederland. Sla uw slag in de bekende modeketens, maar loop ook zeker de kleinere straatjes in voor een bezoek aan de vele boetiekjes. Ook op culinair gebied is er in Haarlem genoeg te beleven. Bezoek de aantrekkelijke restaurantjes in de Spekstraat of kies voor een van de gezellige eetgelegenheden op de Grote Markt. Amsterdam ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Haarlem en ook Zandvoort is gemakkelijk te bereiken. Waai hier heerlijk uit en maak een lange strandwandeling.