Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Fletcher  Restaurant Nautisch Kwartier
Geef uw mening

Hotel Fletcher Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ligt in het Noord-Hollandse Huizen aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Dit nieuwe hotel beschikt over een restaurant, bar en lounge en is

onderdeel van een nieuw nautisch centrum. Dit alles is gebouwd in de stijl van een oud Zuiderzeedorpje. Echt een plek om te onthaasten. U start de dag met een verzorgd ontbijtbuffet waarna u vol energie de dag kunt vervolgen. Ook biedt het moderne restaurant u een sfeervolle ambiance om te lunchen en te dineren. Tevens heeft u in het gehele hotel de beschikking over gratis internet De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier zijn voorzien van een telefoon, televisie, videokanaal, draadloos internet, zitje, airconditioning, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen ligt op een unieke plek met diverse horecagelegenheden, boothuizen en een heuse botterwerf. Het is een ideale uitvalsbasis om er op uit te trekken op het water of het land. Het gehele jaar door is er genoeg te ontdekken. Maak bijvoorbeeld mooie fiets- of wandeltochten in het Gooi of langs het Gooimeer. Huur eens een sloep of zeilboot en vaar een dagje over het Gooimeer of door de havens van Naarden, Muiden en Huizen. Ook is het mooie Laren en Blaricum de moeite waard. Bezoek het bekende Singer Museum te Laren of maak een wandeling over de Zuiderheide. Verder is een bezoek aan het Muiderslot op 20 minuten rijden een aanrader voor het hele gezin. Maak een speurtocht in het kasteel, volg de ridderroute en beklim de 83 treden van de Westertoren. Uitgebreid shoppen doet u in het nabijgelegen Hilversum. Of kies voor Huizen met haar diverse winkelgelegenheden en het moderne uitgaanscentrum De Graaf Wichman met tal van restaurants en cafés.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Fletcher Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 139,002 dagen
Hotelmomentonbekend€ 45,00onbekend
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (3)
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ligt in het Noord-Hollandse Huizen aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Dit nieuwe hotel beschikt over een restaurant, bar en lounge en is onderdeel van een nieuw nautisch centrum. Dit alles is gebouwd in de stijl van een oud Zuiderzeedorpje. Echt een plek om te onthaasten. U start de dag met een verzorgd ontbijtbuffet waarna u vol energie de dag kunt vervolgen. Ook biedt het moderne restaurant u een sfeervolle ambiance om te lunchen en te dineren. Tevens heeft u in het gehele hotel de beschikking over gratis internet De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier zijn voorzien van een telefoon, televisie, videokanaal, draadloos internet, zitje, airconditioning, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen ligt op een unieke plek met diverse horecagelegenheden, boothuizen en een heuse botterwerf. Het is een ideale uitvalsbasis om er op uit te trekken op het water of het land. Het gehele jaar door is er genoeg te ontdekken. Maak bijvoorbeeld mooie fiets- of wandeltochten in het Gooi of langs het Gooimeer. Huur eens een sloep of zeilboot en vaar een dagje over het Gooimeer of door de havens van Naarden, Muiden en Huizen. Ook is het mooie Laren en Blaricum de moeite waard. Bezoek het bekende Singer Museum te Laren of maak een wandeling over de Zuiderheide. Verder is een bezoek aan het Muiderslot op 20 minuten rijden een aanrader voor het hele gezin. Maak een speurtocht in het kasteel, volg de ridderroute en beklim de 83 treden van de Westertoren. Uitgebreid shoppen doet u in het nabijgelegen Hilversum. Of kies voor Huizen met haar diverse winkelgelegenheden en het moderne uitgaanscentrum De Graaf Wichman met tal van restaurants en cafés.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Fletcher Hotel-Restaurant Nautische Kwartier in Huizen is sinds april geopend. Het hotel ligt aan een unieke locatie aan de kop van de oude haven. Geniet van een vakantie aan het water! De 80 hotelkamers van Fletcher Hotel-Restaurant Nautische Kwartier zijn standaard voorzien van gratis Wi-Fi, airconditioning en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt met uitzicht op het water. In het sfeervolle restaurant De Kalkovens kunt u genieten van een culinair diner. Of ontspan met een goed glas wijn in de RIVA wijnbar met lounge en open haarden. Fletcher Hotel-Restaurant Nautische Kwartier ligt uniek aan de Zuiderzee in de Noord-Hollandse plaats Huizen. De oude haven aan het IJsselmeer is helemaal opgeknapt, maar de authentieke sfeer is behouden. In dit gedeelte van Huizen gaat het helemaal opbloeien: restaurants, cafés en een heuse scheepswerf. Het gerenoveerde industriële erfgoed levert een heel mooi beeld op waar u vanuit uw hotelkamer van kunt genieten. De locatie is ideaal voor wie mooie boot- of zeiltochten tochten wil maken over het Ijsselmeer. In de nabije omgeving ligt een bosrijk gebied dat uitnodigt tot heerlijke lange wandel- en fietstochten. Bezoek ook Hilversum, een van de beste winkelsteden van Nederland, of het gezellige en chique plaatsje Naarden. Er even helemaal tussenuit dus, op deze unieke locatie aan het water!
Hotel Restaurant Nautisch Kwartier is uniek gelegen in het Noord-Hollandse Huizen aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Verschillende horecagelegenheden, boothuizen, een heuse botterwerf en het sfeervolle driesterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier vormen samen deze sfeervolle haven. De Kalkovens, een uniek provinciaal monument direct naast het N, biedt de ideale locatie voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen.
Hotel Restaurant Nautisch Kwartier is uniek gelegen in het Noord-Hollandse Huizen aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Verschillende horecagelegenheden, boothuizen, een heuse botterwerf en het sfeervolle driesterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier vormen samen deze sfeervolle haven. De Kalkovens, een uniek provinciaal monument direct naast het N, biedt de ideale locatie voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen.
 Lees meer bij Hotelmoment
Uw weekendje weg in Hotel Fletcher  Restaurant Nautisch Kwartier, Bron: Fletcher
Uw weekendje weg in Hotel Fletcher Restaurant Nautisch Kwartier (Bron: Fletcher)
  • Hotel Fletcher  Restaurant Nautisch Kwartier
  • Hotel Fletcher  Restaurant Nautisch Kwartier
  • Hotel Fletcher  Restaurant Nautisch Kwartier