Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Groningen (115)
Plaatsen
Loppersum (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Loppersum

Hotel Spoorzicht Loppersum

Nederland Groningen Loppersum

Hotel Spoorzicht Loppersum ligt in het plaatsje Loppersum, op 25km ten noordoosten van Groningen. Het gastvrije hotel beschikt over een eigen restaurant, waar u zich culinair kunt laten verwennen met huisgemaakte producten.

Tevens is er op 2 minuten loopafstand een kookstudio, waar u leuke workshops kunt volgen. De entree van hotel heeft 3 treden dus niet volledig geschikt voor mindervaliden. De kamers van Hotel Spoorzicht Loppersum zijn gelegen in het hoofdgebouw en voorzien van badkamer met douche en toilet. Voor meer comfort kiest u voor de Deluxe kamer met bureau, televisie met dvd-speler, zitje en badkamer met douche en toilet. Of ga voor de Superior kamer die extra is ingericht met bad. De luxere kamers bevinden zich in de nieuwe hotelvleugel. Hotel Spoorzicht Loppersum is een prettige locatie om de veelzijdige provincie Groningen te ontdekken. In Loppersum zelf ziet u een mooie gotische kerk en een oude koren- en pelmolen. Heerlijke fiets- en wandeltochten maakt u in de natuurrijke omgeving, door het weidse landschap en langs talrijke schilderachtige dorpen. Ook een bezoek aan de provinciehoofdstad Groningen met haar schitterende oude gebouwen, grachten, verborgen hofjes en het befaamde Groninger Museum is zondermeer de moeite waard. Even bijkomen van uw ontdekkingsreizen? Proef in een knus café de charme en bedrijvigheid van deze studentenstad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 54,50

Hotel Spoorzicht

Nederland Groningen Loppersum

Hotel Spoorzicht ligt in het Groningse dorp Loppersum, waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust. Volg een fiets- of wandeltocht door het Groningse polderlandschap, dat wordt gekenmerkt door

landbouw en veeteelt en karakteristieke wierdedorpen. In de omgeving van het hotel kunt u leuke uitstapjes maken, zoals naar de steden Groningen, Delfzijl en Appingedam.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen