Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Groningen (115)
Plaatsen
Haren Gr (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Haren Gr

Hotel Postillion Haren Groningen

Nederland Groningen Haren Gr

Postillion Hotel Haren-Groningen ligt in Haren, 5km ten zuiden van Groningen. Het hotel is gemakkelijk te bereiken via de A28. Voor een diner neemt u plaats in het à la carte restaurant.

Of kies voor een drankje in de bar. Tevens is er gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers van Postillion Hotel Haren-Groningen zijn voorzien van telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, draadloos internet (tegen betaling) en een badkamer met douche en/of bad, föhn en toilet. Postillion Hotel Haren-Groningen is ideaal om de Universiteitsstad Groningen te bezoeken. U bereikt deze stad eenvoudig met het openbaar vervoer, per gratis bruikleenfiets of met de auto. Het hoogtepunt van de stad is de 97 meter hoge Martinitoren. Van hieruit heeft u een adembenemend uitzicht over de binnenstad. Verder staat Groningen bol van cafés, leuke winkels en restaurants. De grootste Botanische tuin van Nederland, De Hortus Haren, het spraakmakende Groninger Museum en het Paterswoldsemeer zijn allemaal goed per fiets bereikbaar. Dit geldt tevens voor de mooie groene omgeving rondom de stad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 114,00