Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Hampshire  Groningen Centre
Geef uw mening

Hotel Hampshire Groningen Centre

Voor een uitje naar het 'hoge Noorden' zit u zeker goed in Hampshire Hotel Groningen Centre, gelegen in het centrum van de levendige universiteitsstad. Deze vergader- en opleidingslocatie met hotelfaciliteiten beschikt over

een sfeervol Grand Café waar u van uw ontbijt kunt genieten. Even ontspannen met een goed boek of een krantje kan in de bibliotheek. De kamers van Hampshire Hotel Groningen Centre beschikken over telefoon, koffie- en theefaciliteiten, bureau, internetaansluiting, wekservice, televisie en een badkamer met douche, toilet en föhn. Uw verblijf in Hampshire Hotel Groningen Centre kunt u op veel manieren invullen. Groningen is een verrassende stad. Moderne architectuur vermengt zich hier moeiteloos met historische panden, u vindt er verstilde hofjes en charmante grachten. De buurt rond de Martinitoren, door de Groningers d'Olle Grieze genoemd, kenmerkt zich door bruisende cafés en uiteraard is ook een bezoek aan het Groninger Museum met haar befaamde kunstcollectie zeer de moeite waard. In de omgeving van Groningen zijn de vele indrukwekkende middeleeuwse kastelen zoals de Fraeylemaborg een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Hampshire Groningen Centre in Groningen, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 59,501 dag
Hotelspecialsonbekend€ 29,75onbekend
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Dit hotel ligt in het centrum van Groningen, op een steenworp afstand van alles wat de stad te bieden heeft zoals het Groninger Museum. Cultuur, uitgaan, winkelen en mogelijkheden om sportief bezig te zijn. U vindt het allemaal in Groningen! Een stad in een natuurrijke omgeving. Het hotel heeft 64 kamers die allemaal zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, bureau, televisie, telefoon en gratis draadloos internet. De kamers zijn zakelijk ingericht en voorzien van twee single bedden. In het Grand Café kunt u terecht voor het ontbijt. Hier kunt u tevens genieten van een gratis kopje koffie of thee. Aansluitend vindt u de bibliotheek waar u zich even kunt terugtrekken met een spannend boek of het laatste nieuws van vandaag kunt doornemen. Groningen biedt voor iedereen voldoende vertier. Op het gebied van cultuur moet u een bezoek brengen aan het voormalig Goudkantoor op de Grote Markt, de Martinitoren beklimmen en een bezoek brengen aan het Stripmuseum. De uitgaanscultuur van Groningen is gevestigd op en rond de Grote Markt. Ook aan winkels is er geen gebrek in het centrum van deze stad. Tot slot biedt de natuurrijke omgeving van Groningen mogelijkheden tot het maken van lange wandel- en fietstochten. Bezoek hier ook een van de vele borgen van Groningen. Deze voormalige buitenhuizen van de jonkers uit vorige eeuwen doen tegenwoordig vaak dienst als conferentiezaal, trouwlocatie of museum.
 Lees meer bij Hotelspecials
Voor een uitje naar het 'hoge Noorden' zit u zeker goed in Hampshire Hotel Groningen Centre, gelegen in het centrum van de levendige universiteitsstad. Deze vergader- en opleidingslocatie met hotelfaciliteiten beschikt over een sfeervol Grand Café waar u van uw ontbijt kunt genieten. Even ontspannen met een goed boek of een krantje kan in de bibliotheek. De kamers van Hampshire Hotel Groningen Centre beschikken over telefoon, koffie- en theefaciliteiten, bureau, internetaansluiting, wekservice, televisie en een badkamer met douche, toilet en föhn. Uw verblijf in Hampshire Hotel Groningen Centre kunt u op veel manieren invullen. Groningen is een verrassende stad. Moderne architectuur vermengt zich hier moeiteloos met historische panden, u vindt er verstilde hofjes en charmante grachten. De buurt rond de Martinitoren, door de Groningers d'Olle Grieze genoemd, kenmerkt zich door bruisende cafés en uiteraard is ook een bezoek aan het Groninger Museum met haar befaamde kunstcollectie zeer de moeite waard. In de omgeving van Groningen zijn de vele indrukwekkende middeleeuwse kastelen zoals de Fraeylemaborg een aanrader.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Hampshire  Groningen Centre, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Hampshire Groningen Centre (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Hampshire  Groningen Centre