Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Groningen (115)
Plaatsen
Eenrum (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Eenrum

Hotel De Kromme Raake

Nederland Groningen Eenrum

Hotel de Kromme Raake in het Groningse plaatsje Eenrum is met recht een unieke bestemming: het is het kleinste hotel ter wereld met 1 wel heel bijzondere kamer! U verblijft in een

voormalig kruidenierswinkeltje dat door 2 kunstenaars sfeervol in art deco-stijl is ingericht.De kamer van Hotel de Kromme Raake is in art-deco stijl ingericht en beschilderd en beschikt over een zitkamer met een kacheltje, een romantische kingsize bedstee met ingebouwde televisie en een mooie badkamer... wat wilt u nog meer?Een 'Grunnings' ontbijt wordt geserveerd in het ontbijtkamertje van Hotel de Kromme Raake, voor een diner kunt u terecht in het achter het hotel gelegen restaurant, Abraham's Mosterdmakerij genaamd. Eenrum ligt ten noorden van de provincie hoofdstad Groningen en vlakbij Pieterburen, bekend van het opvangcentrum voor zeehonden. In deze omgeving vindt u vooral rust en ruimte.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Grand De Kromme Raake

Nederland Groningen Eenrum

Als gast van Grand Hotel de Kromme Raake bevindt u zich in het kleinste hotel ter wereld! Dit hotel is een liefelijk klein huisje met een geel met witte gevel. Wat begon

als een kruidenierswinkeltje is nu een 1-kamerhotel dat in art-decostijl is ingericht door 2 kunstenaars. In Eenrum vindt u verder gezellige cafeetjes, het Mosterdmuseum en een kaarsenmakerij. Dit alles zorgt samen met de prachtige Groningse natuur voor een memorabel verblijf.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 300,00