Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Bilderberg Wolfheze
Geef uw mening

Hotel Bilderberg Wolfheze

Tussen de bossen van de Veluwe, nabij Arnhem en Nijmegen bevindt zich het luxe Bilderberg Hotel Wolfheze. Laat u hier culinair verwennen in ‘Brasserie de Paris’, ontspan in de sauna, maak een

wandeling in de bosrijke omgeving of ga winkelen in Arnhem.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Bilderberg Wolfheze in Wolfheze, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 158,002 dagen
 • Beschrijvingen (3)
 • Foto's (4)
Bilderberg Hotel Wolfheze ligt op de grens van het heuvelachtige gebied van de Zuid-Veluwe en het Gelders Rivierengebied, in het plaatsje Wolfheze. Bilderberg Hotel Wolfheze ligt verscholen tussen de bomen. U kunt hier heerlijk ontspannen in het zwembad en de sauna of juist actief bezig zijn op de tennisbaan. Voor een authentieke Franse maaltijd bent u in Brasserie de Paris of het restaurant welkom. De sfeervol ingerichte kamers van Bilderberg Hotel Wolfheze zijn allen voorzien van ligbad, douche en balkon of terras. Het mooie landschap rondom Bilderberg Hotel Wolfheze met parken, weiden, bossen en beekdalen is een van de grootste troeven van dit gebied. Naast al dit natuurschoon zijn ook de vele topattracties, zoals Nationaal Park de Hoge Veluwe, Burgers Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem een bezoek zeker waard. Ook voor shopplezier is Arnhem overigens een aanrader.
 Lees meer bij Weekendjeweg
In een mooie bostuin, aan de rand van de Veluwe, nabij Arnhem, ligt Bilderberg Hotel Wolfheze; met volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Het zwembad met sauna en solarium, de tennisbanen, de 9-holes oefengolfbaan, ze bevinden zich allemaal op het eigen terrein. En wie bij hotel Wolfheze komt, slaat natuurlijk de Franse keuken niet over.
Tussen de bossen van de Veluwe, nabij Arnhem en Nijmegen bevindt zich het luxe Bilderberg Hotel Wolfheze. Laat u hier culinair verwennen in ‘Brasserie de Paris’, ontspan in de sauna, maak een wandeling in de bosrijke omgeving of ga winkelen in Arnhem.
Uw weekendje weg in Hotel Bilderberg Wolfheze, Bron: Weekendcompany
Uw weekendje weg in Hotel Bilderberg Wolfheze (Bron: Weekendcompany)
 • Hotel Bilderberg Wolfheze
 • Hotel Bilderberg Wolfheze
 • Hotel Bilderberg Wolfheze
 • Hotel Bilderberg Wolfheze