Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Gelderland (418)
Plaatsen
Elburg (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Elburg

Bed And Breakfast Elburg

Nederland Gelderland Elburg

Bed and Breakfast Beekstraat Elburg is gevestigd in een oud grachtenpand uit de 17e eeuw. Het biedt u veel comfort, en is gelegen in het hart van het stadje Elburg, aan de

noordrand van de Veluwe, aan het water. Op de eerste verdieping bevinden zich twee kamers. De voorste kamer heeft een groot twee persoons bed, een toilet, douche en wastafel.De achterste kamer heeft ook een breed bed, doch de sanitaire voorzieningen bevinden zich op de overloop.Voor gasten die zakelijk moeten overnachten is er in de voor- en achterkamer een internet aansluiting. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.Beneden bevinden zich de zitkamers waar 's ochtends het ontbijt geserveerd wordt, en op verzoek een traditionele avondmaaltijd.In deze zitkamer kan ook rustig gelezen of TV gekeken worden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen