Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Gelderland (418)
Plaatsen
Barchem (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Barchem

Hotel Restaurant In De Groene Jager

Nederland De Achterhoek Barchem

In de bos- en heuvelrijke Gelderse Achterhoek, in Barchem, ligt Hotel Restaurant In de Groene Jager. De kamers van dit kleine familiehotel zijn eenvoudig en netjes ingericht, er is een gezellige bar

en een restaurant. Barchem, gelegen op 4,5km van Lochem, is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Kies bijvoorbeeld voor de zogenaamde kastelenroute die u langs 8 prachtige kastelen voert. Of pak het iets avontuurlijker aan en ga voor één van de talrijke mountainbike-, kano- en skeelerroutes in de mooie IJsselstreek. De historische Hanzestad Zutphen met haar prachtige monumenten, vestingwerken en hofjes staat garant voor een gezellige middag slenteren, shoppen of uitgaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Hampshire Bon'Aparte

Nederland Gelderland Barchem

Aan de voet van de Lochemse Berg, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle Hampshire Hotel - Bon?Aparte in de Gelderse Achterhoek, net buiten Lochem. Het gezellige Restaurant ?B'tween?, dat een

bijzondere ambiance uitstraalt, telt 120 couverts. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten uit de streek, het seizoen en de Frans/Nederlandse keuken. Voor ontspanning is een wandeling of fietstocht in de omgeving puur genieten! Fraaie routes liggen klaar die u langs prachtige kastelen en landhuizen voeren. Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen (op 15 min.) en Deventer (25 min.). Apeldoorn ligt op 35 minuten rijden met de auto. Het gehele hotel is rookvrij. Vlakbij het hotel is een busstation gelegen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen