Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
GBLonden (1)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GBLonden

Stena Line Hoek Van Holland Harwich Londen

Nederland GBLonden Hoek van Holland

Op-en-neer naar het centrum van Londen, maar dan met een schip? Stap dan op de heenreis aan boord van de Britannica en vaar uit richting één van de meest fantastische steden ter

wereld. Zodra u aan boord komt kunt u direct gebruik maken van de vele faciliteiten die deze ferry biedt. Waag een gokje in het casino of bekijk een film in de bioscoop. 's Avonds kunt u genieten van een goed diner in het restaurant, om de avond af te sluiten in de Riva Bar. U verblijft in een comfortabele en compleet ingerichte standaard binnenhut voor 2 personen met eigen douche en toilet. Wanneer u de volgende ochtend aankomt in Harwich, vertrekt u met de trein naar hartje Londen. Rond half negen 's ochtends bent u in het centrum van Londen. U kijkt uw ogen uit in deze bruisende metropool! Absoluut de moeite waard zijn natuurlijk de Big Ben, de London Eye en Buckingham Palace, maar Londen biedt nog zoveel meer! De talloze musea en galerieën, vele restaurants en barretjes en de meest uiteenlopende winkels zorgen voor een overvloed aan keuze. Rond half negen 's avonds met de trein terug naar het schip. Diezelfde avond vaart u terug naar Hoek van Holland aan boord van de Hollandica.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 189,00