Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in WestCord Residentie Vlierijck

Appartement 4 Persoons Large

Nederland Friesland WestCord Residentie Vlierijck

WestCord Residentie Vlierijck is een prachtig rietgedekt appartementencomplex in het dorp Oost-Vlieland op het Waddeneiland Vlieland. De vakantieaccommodaties zijn slechts 100 meter verwijderd van de aankomstplaats van de veerboot naar het eiland.

Lopend bent u vanaf WestCord Residentie Vlierijck binnen enkele minuten in de Dorpstraat van het rustieke dorpje waar u de leuke winkeltjes kunt bekijken. Daarnaast bent u met de fiets in 10 minuten aan het Noordzeestrand. Hier waait u heerlijk uit tijdens een wandeling of ontspant u op een mooie stranddag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen