Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Appartement 4 Persooms  Medium
Geef uw mening

Appartement 4 Persooms Medium

WestCord Residentie Boschrijck op Terschelling ligt verstopt in de bossen van het dorp West-Terschelling. Golden Tulip Resort Boschrijck is een appartementenhotel met 4 - en 6 -persoonsappartementen. Riant en rustig gelegen, maar

toch heel dicht bij het dorp. De prachtige natuur vraagt om lange wandelingen en fietstochten. De dorpjes hebben leuke winkeltjes en terrassen. De residentie ademt een relaxte eiland atmosfeer en biedt vele activiteiten.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Appartement 4 Persooms Medium in WestCord Residentie Boschrijck, Friesland, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
WestCord Residentie Boschrijck op Terschelling ligt verstopt in de bossen van het dorp West-Terschelling. Golden Tulip Resort Boschrijck is een appartementenhotel met 4 - en 6 -persoonsappartementen. Riant en rustig gelegen, maar toch heel dicht bij het dorp. De prachtige natuur vraagt om lange wandelingen en fietstochten. De dorpjes hebben leuke winkeltjes en terrassen. De residentie ademt een relaxte eiland atmosfeer en biedt vele activiteiten.