Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in West Terschelling

WestCord Residentie Boschrijck

Nederland Friesland West Terschelling

Hotel Boschrijck ligt verstopt in de bossen van West-Terschelling. Riant en rustig gelegen maar toch heel dicht bij het dorp. Het hotel ademt een relaxte eilandatmosfeer en biedt vele verblijfsmogelijkheden. Fietsend door

de bossen rijd je zo naar het Noordzeestrand. Een tropisch zwemparadijs ligt naast het hotel en tennisbanen liggen vlakbij. Boschrijck, een comfortabel plekje midden in de eilandnatuur. Tijdens de vakantieperiode's zijn er leuke en spannende aktiviteiten voor Kids & Teens.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Sandton Paal Aan Zee

Nederland Friesland West Terschelling

Een comfortabel en gastvrij onderkomen op een unieke locatie. Sandton Paal 8 Hotel aan Zee ligt direct aan één van de breedste stranden van Nederland. Kilometers duingebied omgeven het hotel en bij

mooi weer is de kustlijn tot aan Harlingen te zien. Het bruisende West-Terschelling bevindt zich op 5 minuten afstand van het hotel en voor het hotel ligt het breedste strand van Nederland. Terschelling is het fietseiland bij uitstek met vele kilometers uitstekend onderhouden fietspaden. Bij het hotel zijn fietsen te huur en met de busregeling op Terschelling bent u snel op de verschillende uiteinden van het eiland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen