Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
TZUMMARUM (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TZUMMARUM

Recreatiecentrum BARRADEEL

Nederland Friesland TZUMMARUM

Locatie

Recreatiecentrum Barradeel ligt aan de rand van het dorpje Tzummarum in het noorden van Harlingen (15 km) en Franeker (7 km). In Tzummarum is een bakker. Meer winkels vindt u in Franeker

of Harlingen. Dichtbij Leeuwarden, midden in het waterrijke recreatiegebied De Kleine Wielen ligt Aqua Zoo Friesland. In dit park kunt u via een netwerk van paden van het ene leefgebied naar het andere struinen langs de vele plassen, rivieren en beekjes. Aanraders voor een dagtocht vanuit het vakantiepark zijn zeker Sneek met haar oude waterpoort, het Kameleondorp Terherne, de Aldfaers Erfroute, een unieke museumroute van ca. 25 km voor een prachtig beeld van het Friese cultuurgoed. Een tocht met de boot (of wadlopen!) naar Schiermonnikoog (vertrek vanaf Lauwersoog) of Ameland (vertrek vanaf Holwerd) behoort tot de mogelijkheden U kunt vanaf het park genieten van prachtige vergezichten in het karakteristieke Friese landschap. Het ruim opgezette vakantiepark ?Recreatiecentrum Barradeel? ligt slechts 1,5 km. van de Waddenzee. De woningen op recreatiecentrum Barradeel zijn van particuliere eigenaren, hierdoor zijn er zowel qua interieur als exterieur verschillen.

Uw woning

Type A, 6 pers. 70 m². Ruime woonkamer met glazen pui en toegang tot het terras en tuin. Zithoek met ktv en aparte eethoek. Open keuken met 4 kookplaten en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé-tuin met tuinstel.

Extra's

Op het park vindt u een speeltuin, tennisbaan, speelveld, receptie, terras, wasserette, fietsverhuur mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen