Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Twijzelerheide

Het Farm House

Nederland Friesland Twijzelerheide

Pension het Farm-house ligt in het rustieke Friese dorpje Twijzelerheide, op zo'n 20km ten noordoosten van Leeuwarden. Dit eenvoudige hotel ligt op een kwartier rijden van het Lauwersmeer en de boot naar

Schiermonnikoog. Het Farm-House beschikt over een lounge waar u televisie kunt kijken of een spelletje kunt spelen. Verder is er ook een sauna, een peuterzwembadje en zijn er fietsen te huur. De kamers beschikken over een badkamer met toilet en douche. Er zijn ook familiekamers met stapelbed. Deze kamers hebben een gedeelde badkamer. Wie tot rust wil komen zit prima in dit nog onontdekte stukje Friesland. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden langs bijvoorbeeld het Bergumermeer en de Wijde Ee. Met Leeuwarden en pittoreske plaatsen als Drachten en Dokkum vlakbij vermaakt u zich ook uitstekend op een minder zonnige dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Farm House

Nederland Friesland Twijzelerheide

Farm-House is een kleinschalig park in Friesland.Het park is gelegen in het Friese Wouden-Meren gebied met Dokkum en het natuurgebied Lauwersmeer om de hoek. Rust, stilte en genieten van de natuur, dat

is waar het op dit park om draait. De Pingo-houses danken hun naam aan een klein meertje, die ooit lang geleden is gevormd tijdens de IJstijd. Deze pingoÂ’s (plassen) zijn op diverse plaatsen in Friesland te vinden, waarvan er eentje op het terrein van Farm-House. Farm-House is een oase van rust. In- en rond het water vindt u een bonte verzameling van dieren en planten. De natuur in uw voortuin!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen