Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
Joure (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Joure

Hotel Haj? Joure

Nederland Friesland Joure

Hotel Haj? Joure ligt aan de rand van het Friese Joure, vlakbij diverse uitvalswegen. Het hotel biedt u een sfeervol restaurant, een overdekte binnentuin, een terras aan het water en een bibliotheek.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het hotel aanwezig. De standaard kamers van Hotel Haj? Joure zijn rookvrij en voorzien van een telefoon, televisie en een badkamer met douche en toilet. Joure is ??n van de leukste Friese plaatsen. Breng er zeker een bezoek aan Museum Joure. Dit museum heeft een unieke collectie op het gebied van oude Friese ambachten zoals de koffie-, thee- en tabaksfabricage en de klokkenindustrie. Wie van natuur wil genieten zit altijd goed in Friesland. Met de Friese Meren nabij mag duidelijk zijn dat watersporters hun hart kunnen ophalen. Natuurlijk kunt u er ook per fiets, te voet of te paard op uittrekken. Diverse routes voeren u langs karakteristieke boerderijen, molens en de voor deze regio typerende klokkenstoelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Hajé Joure

Nederland Friesland Joure

Het hotel ligt aan de rand van Joure en nabij verkeersplein Joure, met de directe verbinding van de A7 en A6. Het hotel is een gezellig en familiair hotel met specifieke kamers.

Tevens beschikt het hotel over een uitgebreide lunch-dinerkaart. Het restaurant is gelegen aan de voorzijde van het hotel naast de overdekte binnentuin. Parkeren is mogelijk bij het hotel en is kosteloos.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00