Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
Earnewald (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Earnewald

Pension Simmerwille

Nederland Friesland Earnewald

Op zoek naar rust en natuur? Pension Simmerwille is fraai gelegen, vlakbij het plaatsje Eernewoude in Friesland. Het eenvoudige en gemoedelijke pension hoort bij een rustige camping die aan het water ligt.

Er zijn diverse kamertypen; de kamers zijn netjes ingericht. De 2-persoons kamers beschikken over 2 losse bedden, een zitje binnen en buiten en eigen sanitair. De 1-persoons kamers delen sanitair op de gang. Op de kamers mag niet gerookt worden. In de ontbijtkamer wordt het ontbijt geserveerd. Pensiongasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Zo is er een campingwinkel, fiets- en bootverhuur. Eernewoude en omgeving is een paradijs voor water- en natuurliefhebbers. Verken het nationale park "De Alde Faenen" met talloze slootjes en plassen: te voet, op de fiets, met een kano of (zeil)boot...aan u de keus. Of wilt u liever vissen? Het viswater is hier uitstekend. Kortom, u vindt hier volop mogelijkheden om even heerlijk bij te komen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 134,00