Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Friesland (290)
Plaatsen
Bolsward (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bolsward

Hotel Hid Hero Hiem

Nederland Friesland Bolsward

Volop genieten van al het moois dat de provincie Friesland te bieden heeft? Hotel Hid Hero Hiem, gelegen in Bolsward, is hiervoor een aanrader. Dit karakteristieke hotel beschikt over sfeervol ingerichte appartementen

met woonkamer, slaapkamer en badkamer met ligbad. Ontspannen is hier op verschillende manieren mogelijk. In het schitterende binnenhof en de boomgaard zit u zeker goed, voor culinaire hoogstandjes bent u in het gerenommeerde Restaurant Het Weeshuys aan het juiste adres. Bolsward kenmerkt zich door smalle straatjes, monumentale panden en haar statige stadhuis. Ook een uitje naar één van de omliggende steden zoals Sneek, Franeker of de Friese hoofdstad Leeuwarden is de moeite waard. En uiteraard komen fiets- en wandelliefhebbers in het natuurrijke Friesland volop aan hun trekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Restaurant De Wijnberg

Nederland Friesland Bolsward

In het hart van een van de Friese Elfsteden, in het charmante Bolsward, ligt Hotel-Restaurant De Wijnberg. Dit gastvrije hotel biedt u alles voor een prettig verblijf in Friesland. Comfortabele tweepersoonskamers voorzien

van bad, toilet en tv, een terras met uitzicht op de karakteristieke gevels van Bolsward en, niet te vergeten, het restaurant met zijn bijzondere ambiance. In en om Bolsward zult u zich geen moment vervelen. Watersportliefhebbers halen hun hart op aan de IJsselmeerkust of op de Friese Meren. Omliggende plaatsen als Sneek of Franeker zijn een bezoek zeker waard. Of kiest u liever voor een verrassend streekmuseum? Een fiets huren of uw eigen fiets bij het hotel stallen... ook dit is in De Wijnberg mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen