Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel het Galjoen
Geef uw mening

Hotel Het Galjoen

Hotel Het Galjoen is een gezellig familiehotel gelegen in het centrum van Dronten in de provincie Flevoland. Het prachtige polderlandschap en het nabij gelegen Nationaal Park de Hoge Veluwe lenen zich ideaal

tot leuke wandel- en fietstochten. Bezoek ook eens de Hanzestad Kampen of attractieparken als Walibi World, Dolfinarium en het Aviodrome.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Het Galjoen in Dronten, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 180,002 dagen
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Hotel Het Galjoen is een gezellig familiehotel gelegen in het centrum van Dronten in de provincie Flevoland. Het prachtige polderlandschap en het nabij gelegen Nationaal Park de Hoge Veluwe lenen zich ideaal tot leuke wandel- en fietstochten. Bezoek ook eens de Hanzestad Kampen of attractieparken als Walibi World, Dolfinarium en het Aviodrome.
Hotel Het Galjoen is een gezellig familiehotel in Dronten in de Flevopolder. U verblijft in comfortabel ingerichte kamers. De bar, de open haard en het restaurant zijn prima plekken om na een dagje 'struinen' door de omgeving te pauzeren. Met natuurreservaat de Oostvaardersplassen binnen handbereik bent u verzekerd van volop wandel- en fietsvertier. Ook watersporters kunnen hun hart ophalen. Op het Veluwemeer kunt u zeilen, windsurfen, vissen en zwemmen. Meer een stedenliefhebber? Breng een bezoek aan Hanzestad Kampen of Lelystad met de bekende Bataviawerf. Voor een extra portie adrenaline bent u in Walibi Flevo aan het juiste adres!
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Het Galjoen, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Het Galjoen (Bron: Weekendjeweg)
  • Hotel Het Galjoen