Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Eindhoven (26)
Plaatsen
Bladel (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bladel

Hotel Bladel

Nederland Eindhoven Bladel

Ten zuidwesten van Eindhoven, in Bladel, ligt het gelijknamige hotel. In Hotel Bladel wacht u een vriendelijk onthaal, comfortabel ingerichte kamers met douche, WC en tv. De keuken van het restaurant 'Auberge

De Sleutel' laat zich het best als Nederlands-Frans georiënteerd omschrijven. Wie van natuur en alle hieraan verbonden activiteiten houdt kan hier zeker genieten. In het gevarieerde landschap van de Brabantse Kempen is het heerlijk fietsen en wandelen. Ruim 600km fietspaden voeren u door bossen, heidegebieden, meanderende riviertjes en langs boerderijen. Tevens bent u in een handomdraai in dynamisch Eindhoven dat zondermeer een uitdaging is voor shop-a-holics.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen