Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Witteveen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Witteveen

Het Witte Veen

Nederland Drenthe Witteveen

Het Witte Veen is een gemoedelijk hotel in het kleine dorpje Witteveen in Drenthe. U bevindt zich hier midden in de groene natuur, omringd door Hoogeveen, Assen en Emmen. Het hotel is

een geliefde locatie voor wandelaars en fietsers, temeer omdat u bij het hotel uw eigen fietsen kunt stallen of deze kunt huren als u ze zelf niet meeneemt. Er is een restaurant waar u zowel 's ochtends als 's avonds terecht kunt. Een drankje in de televisiehoek of in de bar is een goede afsluiting van de avond. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De kamers van Het Witte Veen zijn voorzien van televisie, wekdienst, gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met douche en toilet. Het Witte Veen is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes in de natuurrijke omgeving van Witteveen. Ontdek de verschillende natuurgebieden, zoals Nationaal Park Dwingelderveld. Hier wordt het bos- en heidelandschap afgewisseld door vennen, akkers en graslanden. Uiteraard mag u de hunebedden niet missen, deze zijn ondermeer in Borger te bezichtigen. Er zijn tal van uitstapjes te plannen in de regio. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het museumwaardige brinkdorp Orvelte. In dit autovrije dorp kunt u oude ambachten en monumenten bezichtigen, zoals een klompenmakerij, een smederij en verschillende authentieke boerderijen. Bent u met kinderen? Dan is een uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden, Noorderdierenpark Emmen en Verkeerspark Assen een aanrader. Zin om te shoppen? Dan gaat u naar Emmen, Hoogeveen of Assen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 99,00