Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Wapse (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wapse

De Wapser Herberg

Nederland Drenthe Wapse

Hotel De Wapser Herberg is een intiem familiehotel dat rustig is gelegen in het kleine Drentse dorp Wapse. Het hotel kenmerkt zich door haar één hectare grote, prachtig aangelegde tuin en nostalgische

inrichting. Tevens beschikt het over een in de omgeving bekend restaurant en in oud Engels ingerichte hotelkamers die voorzien zijn van alle moderne gemakken. Wie op zoek is naar rust en natuur is hier aan het juiste adres. Het hotel ligt namelijk in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Derhalve is het een perfect startpunt om het Drentse landschap per voet of te fiets eens goed te verkennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 164,00

Hotel Restaurant De Wapser Herberg

Nederland Drenthe Wapse

Hotel-restaurant De Wapser Herberg is een rustpunt midden in de heidevelden en aan de rand van het dorpje Wapse. Het ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is een prima startpunt

om fietsend en wandelend Drenthe te verkennen. In de buurt kunt u leuke uitstapjes maken, zoals naar het Drents Museum in Assen of het Zeemuseum in Vledder.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen