Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Valthe (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Valthe

Hotel Restaurant Schuttershof

Nederland Drenthe Valthe

Hotel Restaurant Schuttershof ligt in het rustige dorpje Valthe in Drenthe, 10km ten noorden an Emmen. Het hotel is van oudsher een boerderij geweest en dit vindt u ook her en der

terug in de inrichting. In de lounge kunt u rustig plaatsnemen om onder het genot van een drankje tv te kijken. Ook zijn er diverse spellen aanwezig voor uw vermaak. Verder kunt in het knusse restaurant genieten van de lekkerste gerechten die uw gastheer en chefkok zelf bereidt. Tevens is er een uitgebreide kaart met verschillende pannenkoeken. Probeer ook zeker eens een uitgebreide Drentse koffietafel met Drentse kraantjespotten op tafel, thee, melk, diverse soorten brood, beleg, soep, kroket en salade. De kamers van Hotel Restaurant Schuttershof zijn voorzien van twee aparte bedden, een televisie, draadloos internet, radio, een zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Hotel Restaurant Schuttershof is gelegen in Valthe, een mooi groen dorpje op de Hondsrug. U vindt hier vele mogelijkheden om te genieten van de rust en mooie natuur die Drenthe biedt. Vanuit Valthe kunt u diverse mooie wandel- en fietstochten maken. De omgeving van de Hondsrug is prachtig en heeft u hier een weids uitzicht over akkers en landerijen, uitgestrekte bossen en heidevelden. In het Valtherbos ten zuiden van het dorp is een onderduikershol uit de Tweede Wereldoorlog te vinden. Ook behoort een goede boswandeling langs diverse hunebedden in de omgeving tot de mogelijkheden. Verder kunt u vele bijzondere vlinders spotten in de vlindertuin van Dierenpark Emmen. De typisch Drentse dorpjes Odoorn en Borger liggen op fietsafstand en zijn zeker een bezoekje waard. In de stad Emmen op 6km afstand kunt u uitgebreid winkelen en zijn er diverse restaurants en terrassen te vinden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 120,00