Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Tynaarlo (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Tynaarlo

Hotel De Vriezerbrug

Nederland Oost Vlaanderen Tynaarlo

Het gezellige Hotel Vriezerbrug ligt in het plaatsje Tynaarlo midden in de Drentse Aa vlak bij de stad Groningen. Ontdek de wilde dieren en geniet van de natuur rondom het hotel. Winkelliefhebbers

slaan hun slag in de steden Groningen en Assen. Hotel Vriezerbrug beschikt over 12 comfortabel ingerichte kamers die standaard zijn voorzien van een televisie, radio, gratis draadloos internet en een badkamer met een douche en toilet. In de ochtend ontbijt u heerlijk uitgebreid in het restaurant van het hotel waar u ook 's avonds een lekker hapje kunt nuttigen. Trek uw wandelschoenen aan en ga eropuit in de Drentsche Aa. Er valt veel aan natuurschoon te ontdekken. Bent u met kinderen op vakantie? Neem ze dan mee naar Verkeerspark Assen. Hier kunnen ze zich uitleven op de juniorkartbaan, het trapautocircuit of rondrijden in minijeeps. Ook het Drouwenerzand Attractiepark is een aanrader. Dit park ligt op zo'n 30 kilometer afstand van Tynaarlo. Museumliefhebbers halen hun hart op in Molenmuseum De Wachter in Zuidlaren, in de Buitenplaats in Eelde of in het Klompenmuseum in Eelde. Bij een bezoek aan Tynaarlo is het bezoeken van het Hunebed een must. Gaat u een dagje naar het nabijgelegen Assen? Bezoek dan het TT Circuit Assen of het museum Het Dorp van Bartje. Ook Kamp Westerbork ligt in de buurt van Hotel Vriezerbrug.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Villa Hogenboom Park Akenveen

Nederland Drenthe Tynaarlo

Hogenboom Villapark Akenveen ligt in het 5-sterren nationale park van de Drentse Aa in Tynaarlo, nabij Zuidlaren. Jong en oud kan zich hier prima vermaken. Ga bijvoorbeeld golfen, fietsen of wandelen. Ook

kunt u zwemmen, vissen of duiken in de grote heldere recreatieplas. Verder in de omgeving zijn talloze mogelijkheden om een leuk dagje weg te gaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen