Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Tiendeveen

Hotel Martensplek

Nederland Drenthe Tiendeveen

Golfliefhebber of gewoon zin om (actief) te ontspannen? Dan is het gastvrije 3-sterren Hotel Maartensplek, gelegen in het Drentse Tiendeveen, een echte aanrader. Het hotel beschikt over een restaurant en 10 comfortabele

kamers met een douche of bad, toilet en tv. De kamers op de eerste etage hebben een eigen balkonterras met prachtig uitzicht over de omgeving.Dankzij de ligging van het hotel bij de 18-holes golfbaan Martensplek, een uitdagende en schitterende baan die verweven is met de Drentse natuur, is dit ook een eldorado voor fervente golfers. Het stroomdal van Het Oude Diep of de uitgestrekte heidevelden zijn een verkenningstocht te voet ook zeker waard. Kortom, laat u verrassen door dit mooie stukje van Drenthe.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen