Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Nijensleek

Erfgoed De Nijenshof

Nederland Drenthe Nijensleek

Gastvrijheid, comfort, persoonlijke aandacht, dat zijn een aantal kenmerken van Erfgoedlogies De Nijenshof, gelegen in het Nijensleker veld. Golfers kunnen hun hart ophalen op een van de 18-holes banen in de omgeving.

Giethoorn en de Weerribben zijn een bezoek meer dan waard. In het naastgelegen landgoed De Eese, een 800 ha groot natuurgebied, kunt u prachtige wandelingen maken. Daarna is het heerlijk ontspannen in de buitenspa of in de Finse buiten sauna.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen