Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Frederiksoord

Hotel Frederiksoord

Nederland Drenthe Frederiksoord

Hotel Frederiksoord ligt in het Drentse Frederiksoord, vlakbij de grens met Overijssel en Friesland. Het persoonlijke hotel is bijzonder smaakvol ingericht en biedt een knus restaurant waar u kunt genieten van de

meest heerlijke gerechten. In de brasserie heerst net als in het restaurant een prettige ambiance. Hotel Frederiksoord is gevestigd in een monumentaal pand uit 1770. U zult zien dat in de moderne inrichting voldoende historische elementen bewaard zijn gebleven. Het is een ideale bestemming om er een weekend tussenuit te zijn. De kamers van Hotel Frederiksoord zijn onder te verdelen in kleurenthema's, zoals de combinatie lila met zilver en bordeauxrood. De kamers zijn voorzien van televisie, gratis draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. In de omgeving van Hotel Frederiksoord bevinden zich enkele prachtige natuurgebieden, zoals het Drents-Friese Wold welke het meest dichtbij het hotel ligt en Dwingelderveld. Genoeg mogelijkheden dus voor een gezonde fietstocht of stevige wandeling. Bovendien bevinden zich in de regio historische brinkdorpen met oude molens en boerderijen. Er is dus volop te zien als u op de fiets of in de auto aan het toeren bent. In het nabijgelegen Westerveld zijn enkele hunebedden te bezichtigen en in Havelte (9km) kunt u één van de grootste tropische vlindertuinen van Europa bezoeken, Vlinderparadijs Papiliorama. Voor een middag winkelen gaat u naar Meppel, Hoogeveen of Heerenveen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 1.0/5 (1 stem)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 180,00