Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Eesergroen

Lucy's Inn

Nederland Drenthe Eesergroen

Lucy's Inn, gelegen in het kleine, rustige dorpje Eesergroen, is een bestemming bij uitstek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het in de serre gesitueerde restaurant is een heerlijke plek om van verse en

eigengemaakte producten te genieten. Ook voor een Engelse High Tea bent u hier welkom. Bovendien heeft u een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Lucy's Inn beschikt over 14 comfortabele, verschillend ingerichte kamers, allen voorzien van televisie en badkamer met douche en toilet. De omliggende bossen van Lucy's Inn bieden volop mogelijkheden voor fiets-, wandel- en paardrijtochten. Het Noorder Dierenpark in Emmen ligt binnen handbereik.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00