Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Hampshire  Wesseling
Geef uw mening

Hotel Hampshire Wesseling

Het sfeervolle en authentieke hotel Hampshire Hotel Wesseling biedt u volop gezelligheid en gastvrijheid. Het hotel is gelegen aan de Brink in het Drentse Dwingeloo en is een goed basispunt om de

mooie gebieden te ontdekken die Drenthe rijk is.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Hampshire Wesseling in Dwingeloo, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 142,002 dagen
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Het sfeervolle en authentieke hotel Hampshire Hotel Wesseling biedt u volop gezelligheid en gastvrijheid. Het hotel is gelegen aan de Brink in het Drentse Dwingeloo en is een goed basispunt om de mooie gebieden te ontdekken die Drenthe rijk is.
Het sfeervolle Hampshire Hotel Wesseling is gelegen in het Drentse plaatsje Dwingeloo. Dit authentieke familiehotel is gevestigd in twee historische panden en biedt u alles om even helemaal bij te komen. Het hotel beschikt over een Grand Café en in het exclusieve à la carte restaurant De Juffer van Baginghe kunt u heerlijk culinair genieten. Terwijl u uw krant leest in de lounge van het Hampshire Hotel Wesseling heeft u een fraai uitzicht op de dorpskern. Probeert u ook eens de specialiteit van het huis: warme appelcake, overheerlijk met een kopje koffie. Hampshire Hotel - Wesseling bestaat uit twee panden, slechts door een weg gescheiden. Tezamen biedt het hotel 33 comfortabel ingerichte kamers. Deze zijn recentelijk gerenoveerd. Ze beschikken over telefoon, televisie, broekenpers, kluis, radio en zithoek. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en föhn. De prachtige omgeving van Dwingeloo biedt u talrijke mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van rust en ruimte. Een bezoek aan het schilderachtige plaatsje Orvelte mag niet op uw programma ontbreken. Een tocht langs de Hunebeddenroute of naar het Noorder Dierenpark in Emmen is altijd een aanrader. Ook golfliefhebbers komen in deze omgeving an hun trekken. Eindeloze verkenningstochten, per fiets of te voet, maakt u over de slingerende bospaadjes van het mooie Nationaal Park Dwingelerveld.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Het sfeervolle Hampshire Hotel-Wesseling is prachtig gelegen aan de Brink in het Drentse plaatsje Dwingeloo. Het is het statige, gerenommeerde onderkomen waar vroeger de dokter, dominee en notaris veelvuldig aan de grote tafel plaatsnamen. Rust vindt u tijdens uw eindeloze verkenningstochten over de slingerende bospaadjes van het mooie Nationaal Park Dwingelerveld. Een bezoek aan het pittoreske plaatsje Orvelte mag niet op het programma ontbreken en een uitstapje langs de Hunebeddenroute of naar het Noorder Dierenpark in Emmen is altijd leuk. Ook voor golfliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over een exclusief á la carte restaurant dat zich in één van de serres bevindt.
Uw weekendje weg in Hotel Hampshire  Wesseling, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Hampshire Wesseling (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Hampshire  Wesseling
  • Hotel Hampshire  Wesseling
  • Hotel Hampshire  Wesseling