Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Drenthe (354)
Plaatsen
Anloo (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Anloo

De Koningsherberg

Nederland Drenthe Anloo

De Koningsherberg is een klein hotelletje in het Drentse dorpje Anloo. Dit kleinschalige 3-sterren hotel is gevestigd in een geheel gerenoveerde herberg. Het hotel beschikt over een restaurant met terras. Het restaurant

is gesloten op maandag en dinsdag. U kunt bij het hotel gratis parkeren. De eenvoudige hotelkamers van De Koningsberg beschikken over een telefoon en een badkamer met bad of douche en toilet. De Koningsherberg ligt in dorpje Anloo is gelegen in een bosrijk gebied. Deze omgeving is zeer geschikt voor wandel- en fietstochten. Maak een ontdekkingstocht door de natuur en ontdek de diverse prehistorische monumenten waaronder natuurlijk de imposante hunebedden. Breng ook eens een bezoek aan de steden Assen (13 km) en Groningen (25 km), hier kunt u naar hartelust winkelen en uitgaan in één van de vele cafés en restaurants.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00