Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Stadsherberg de Keurvorst
Geef uw mening

Stadsherberg De Keurvorst

Middenin het centrum van het Brabantse vestingstadje Ravenstein vindt u Stadsherberg de Keurvorst. In het monumentale pand bevinden zich 8 comfortabel ingerichte kamers, elk met een geheel eigen sfeer. In het gezellige

restaurant heeft u de mogelijkheid om te dineren, het terras is een heerlijke plek om na een fietstocht over de rivierdijken van de Maas of een wandeling door de bossen te pauzeren. Ravenstein is een prachtig plaatsje met pittoreske panden en oude stadspoorten. Heerlijk voor een middagje slenteren! Ook historische steden als Nijmegen en Bourgondisch Den Bosch met hun grote winkelaanbod, gezellige cafés en bedrijvige pleinen zijn goed te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Stadsherberg De Keurvorst in Ravenstein, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 159,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Middenin het centrum van het Brabantse vestingstadje Ravenstein vindt u Stadsherberg de Keurvorst. In het monumentale pand bevinden zich 8 comfortabel ingerichte kamers, elk met een geheel eigen sfeer. In het gezellige restaurant heeft u de mogelijkheid om te dineren, het terras is een heerlijke plek om na een fietstocht over de rivierdijken van de Maas of een wandeling door de bossen te pauzeren. Ravenstein is een prachtig plaatsje met pittoreske panden en oude stadspoorten. Heerlijk voor een middagje slenteren! Ook historische steden als Nijmegen en Bourgondisch Den Bosch met hun grote winkelaanbod, gezellige cafés en bedrijvige pleinen zijn goed te bereiken.
 Lees meer bij Weekendjeweg