Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Den Bosch (13)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ravenstein

Stadsherberg De Keurvorst

Nederland Den Bosch Ravenstein

Middenin het centrum van het Brabantse vestingstadje Ravenstein vindt u Stadsherberg de Keurvorst. In het monumentale pand bevinden zich 8 comfortabel ingerichte kamers, elk met een geheel eigen sfeer. In het gezellige

restaurant heeft u de mogelijkheid om te dineren, het terras is een heerlijke plek om na een fietstocht over de rivierdijken van de Maas of een wandeling door de bossen te pauzeren. Ravenstein is een prachtig plaatsje met pittoreske panden en oude stadspoorten. Heerlijk voor een middagje slenteren! Ook historische steden als Nijmegen en Bourgondisch Den Bosch met hun grote winkelaanbod, gezellige cafés en bedrijvige pleinen zijn goed te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 159,00