Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Haarlo (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Haarlo

H C R Prinsen

Nederland De Achterhoek Haarlo

Het intieme familiehotel H.C.R. Prinsen ligt in het centrum van het pittoreske Haarlo, in de Gelderse Achterhoek. Wanneer u uit bent op een paar dagen heerlijk fietsen of wandelen bent u hier

aan het juiste adres. Het hotel ligt namelijk in een prachtige omgeving die hiervoor bij uitstek geschikt is! Geniet dan ook van het unieke landschap waar de Achterhoek om bekend staat. Niet alleen qua natuur, maar ook qua cultuur komt u hier volledig aan uw trekken. In de directe omgeving zijn interessante musea te vinden waaronder het Kristalmuseum en het Stormrampmuseum. Het hotel beschikt over negen kamers die allen comfortabel zijn ingericht. Verder is er een midgetgolfbaan, speeltuin, fietsverhuur, restaurant en bar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 158,00