Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Borculo (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Borculo

Hotel Restaurant Berkelpalace

Nederland De Achterhoek Borculo

Hotel Berkel Palace is gelegen in de groene Achterhoek, in het plaatsje Borculo.Het hotel beschikt over 8 verzorgd ingerichte kamers die o.a. zijn voorzien van een bad, douche en tv. Voor uw

diner kunt u terecht in het restaurant dat uitzicht biedt over een recreatieplas. Bij mooi weer is het terras een heerlijke plek om te pauzeren. De Achterhoek is een bestemming waar u er even helemaal tussenuit bent: u vindt er veel natuur, leuke plaatsjes, kastelen en landgoederen. Over het riviertje de Berkel kunt u een rondvaart maken met een platbodemschuit. Of wat dacht u van een huifkartocht door de mooie omgeving?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 4.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen