Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Landgoed Ehzerwold
Geef uw mening

Landgoed Ehzerwold

Best Western Hotel Landgoed Ehzerwold ligt in de Berkelvallei, vlak bij het dorpje Almen aan het mooie natuurgebied de Velhors. In deze rustige natuurrijke omgeving geniet u van een ontspannen vakantie. Het

hotel ligt op een uitgestrekt landgoed. Wandel door de prachtige parktuinen en maak een uitstapje naar Zutphen of Deventer. De 115 kamers van Best Western Hotel Landgoed Ehzerwold zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, wekker, bureau, zitje, betaald draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. De kamers beschikken bovendien over een badkamer met een douche, föhn en toilet. Begin uw dag op het landgoed ontspannen met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte. Geniet bovendien in het restaurant van een heerlijke lunch of diner. Vanuit de serre heeft u prachtig uitzicht op de tuin. De Gelderse Achterhoek biedt voor ieder wat wils. Bewonder in Almen het charmante dorpsplein met de 14e eeuwse kerk en bezoek de ambachtelijke mosterdwinkel. Trek er bovendien op uit met de fiets en volg de routes langs landgoederen en boerderijen. Fiets ook zeker eens naar de Hanzestad Zutphen die op ongeveer 12 kilometer afstand van het hotel ligt. Houdt u van winkelen? Ga dan eens een dagje naar Arnhem waar u zowel de bekende winkelketens als kleine woon- en cadeauwinkeltjes vindt.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Landgoed Ehzerwold in Almen, De Achterhoek, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Best Western Hotel Landgoed Ehzerwold ligt in de Berkelvallei, vlak bij het dorpje Almen aan het mooie natuurgebied de Velhors. In deze rustige natuurrijke omgeving geniet u van een ontspannen vakantie. Het hotel ligt op een uitgestrekt landgoed. Wandel door de prachtige parktuinen en maak een uitstapje naar Zutphen of Deventer. De 115 kamers van Best Western Hotel Landgoed Ehzerwold zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, wekker, bureau, zitje, betaald draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. De kamers beschikken bovendien over een badkamer met een douche, föhn en toilet. Begin uw dag op het landgoed ontspannen met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte. Geniet bovendien in het restaurant van een heerlijke lunch of diner. Vanuit de serre heeft u prachtig uitzicht op de tuin. De Gelderse Achterhoek biedt voor ieder wat wils. Bewonder in Almen het charmante dorpsplein met de 14e eeuwse kerk en bezoek de ambachtelijke mosterdwinkel. Trek er bovendien op uit met de fiets en volg de routes langs landgoederen en boerderijen. Fiets ook zeker eens naar de Hanzestad Zutphen die op ongeveer 12 kilometer afstand van het hotel ligt. Houdt u van winkelen? Ga dan eens een dagje naar Arnhem waar u zowel de bekende winkelketens als kleine woon- en cadeauwinkeltjes vindt.