Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Breda (17)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Sprang Capelle

Hotel Le D?fi

Nederland Breda Sprang Capelle

Bourgondisch genieten in een trendy omgeving? Verblijf dan in Hotel le D?fi, gelegen in het centrum van het Brabantse Sprang-Capelle en op kleine afstand van De Efteling in Kaatsheuvel. Gastvrijheid en

culinaire verwennerij staan hier voorop! In het restaurant kunt u namelijk genieten van heerlijke gerechten, waarbij u tevens een kijkje kunt nemen of een aperitiefje kunt drinken in de keuken. De kamers van het hotel zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken zoals minibar, flat screen tv, internet aansluiting, airconditioning, luxe badkamers met stortdouche (sommige hebben een massagedouche), toilet en f?hn. Sprang-Capelle ligt op slechts 15km van Tilburg en Breda en tevens nabij de Drunense en de Loonse Duinen. Dus of u nu een liefhebber van rust en natuur bent of liever gaat shoppen en terrasjes gaat pakken, er is keus zat. Ook voor de kids bent u, met de Efteling op slechts enkele kilometers, hier aan het juiste adres.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Le Défi

Nederland Breda Sprang Capelle

Bourgondisch genieten in een trendy omgeving? Verblijf dan in Hotel le Défi, gelegen in het centrum van het Brabantse Sprang-Capelle en op kleine afstand van De Efteling in Kaatsheuvel. Gastvrijheid en

culinaire verwennerij staan hier voorop! In het restaurant kunt u namelijk genieten van heerlijke gerechten, waarbij u tevens een kijkje kunt nemen of een aperitiefje kunt drinken in de keuken. De kamers van het hotel zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken zoals minibar, flat screen tv, internet aansluiting, airconditioning, luxe badkamers met stortdouche (sommige hebben een massagedouche), toilet en föhn. Sprang-Capelle ligt op slechts 15km van Tilburg en Breda en tevens nabij de Drunense en de Loonse Duinen. Dus of u nu een liefhebber van rust en natuur bent of liever gaat shoppen en terrasjes gaat pakken, er is keus zat. Ook voor de kids bent u, met de Efteling op slechts enkele kilometers, hier aan het juiste adres.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen