Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Golden Tulip de Jagershorst
Geef uw mening

Golden Tulip De Jagershorst

Het luxe 4-sterrenhotel Golden Tulip de Jagershorst ligt op slechts 10 minuten van Eindhoven in het Brabantse dorp Leende. Wandel hier naar hartenlust door de omringende natuurreservaten en breng een bezoek Eindhoven.

De 89 hotelkamers van Golden Tulip de Jagershorst zijn standaard voorzien van een flatscreen televisie, bureau, koffie- en theefaciliteiten, gratis draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. Begin uw dag met een smakelijk ontbijt in het hotel. In het hotel-restaurant Brasserie Jagershorst geniet u van een lichte lunch en uitgebreid diner. In de hotelbar sluit u in stijl uw dag af onder het genot van een cocktail of ander drankje. Na een heerlijke dag in de natuur kunt u ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of werk aan uw conditie in de moderne fitnessruimte van Golden Tulip Jagershorst. Het Golden Tulip Jagershorst Eindhoven ligt in een prachtige omgeving. Het naastgelegen en bekende natuurreservaat de Strabrechtse Heide is een ideaal gebied voor lange wandelingen. Snuif de frisse geur van de natuur op en kom na afloop bij op een terras of warm op in een warm café. Het levendige stadscentrum van Eindhoven ligt op slechts 10 minuten rijden van het Golden Tulip Jagershorst. In deze gezellige stad kunt u uitstekend winkelen en uitgaan.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Golden Tulip De Jagershorst in Leende, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Hotelspecialsonbekend€ 32,50onbekend
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Het luxe 4-sterrenhotel Golden Tulip de Jagershorst ligt op slechts 10 minuten van Eindhoven in het Brabantse dorp Leende. Wandel hier naar hartenlust door de omringende natuurreservaten en breng een bezoek Eindhoven. De 89 hotelkamers van Golden Tulip de Jagershorst zijn standaard voorzien van een flatscreen televisie, bureau, koffie- en theefaciliteiten, gratis draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. Begin uw dag met een smakelijk ontbijt in het hotel. In het hotel-restaurant Brasserie Jagershorst geniet u van een lichte lunch en uitgebreid diner. In de hotelbar sluit u in stijl uw dag af onder het genot van een cocktail of ander drankje. Na een heerlijke dag in de natuur kunt u ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of werk aan uw conditie in de moderne fitnessruimte van Golden Tulip Jagershorst. Het Golden Tulip Jagershorst Eindhoven ligt in een prachtige omgeving. Het naastgelegen en bekende natuurreservaat de Strabrechtse Heide is een ideaal gebied voor lange wandelingen. Snuif de frisse geur van de natuur op en kom na afloop bij op een terras of warm op in een warm café. Het levendige stadscentrum van Eindhoven ligt op slechts 10 minuten rijden van het Golden Tulip Jagershorst. In deze gezellige stad kunt u uitstekend winkelen en uitgaan.
 Lees meer bij Hotelspecials
Uw weekendje weg in  Golden Tulip De Jagershorst, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Golden Tulip De Jagershorst (Bron: Hotelspecials)
  •  Golden Tulip De Jagershorst
  •  Golden Tulip De Jagershorst