Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Brabant (186)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Afferden Lb

Hotel Heerenwaard

Nederland Brabant Afferden Lb

Hotel Heerenwaard, gevestigd in een sfeervol verbouwde herenboerderij, is gelegen in het Limburgse plaatsje Afferden en pal aan het prachtige natuurgebied Maasduinen.De kamers zijn voorzien van douche/bad, toilet, telefoon en tv. Of

u nou kiest voor een diner in het à la carte restaurant of een verzorgde lunch in het Grand Café... voor culinair genot bent u hier aan het juiste adres. In de omgeving van Afferden heeft u volop mogelijkheden om (actief) te ontspannen. Wandelen en fietsen door de Maasduinen, relaxen in Thermaalbad Arcen, shoppen in de mooie plaats Goch in Duitsland.... aan u de keuze. Golfliefhebber? Leef u uit op de 18-holes golfbaan Bleijenbeek, één van de mooiste banen van Nederland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen