Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Amsterdam (80)
Plaatsen
Santpoort (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Santpoort

Landgoed Duin & Kruidberg

Nederland Amsterdam Santpoort

Landgoed Duin & Kruidberg ligt midden in het Nationaal Park Zuid Kennemerland, vlakbij Santpoort. In dit luxueuze, indrukwekkend historische hotel kunt u voor uw ontspanning terecht in de fitness, sauna en beauty

center. Voor lekker eten zit u goed in het restaurant Vrienden van Jacob met een Frans mediterrane keuken. De kamers van Landgoed Duin & Kruidberg zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, minibar, kluis, broekpers en een badkamer met bad, douche, föhn en toilet. In de omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg geniet u volop van natuurschoon en heerlijke rust. Voor een fikse wandeling gaat u naar het strand (15km) of naar het vlakbij gelegen Recreatiegebied Spaarnwoude met onder meer een zwemvijver. Tevens vindt u hier mooie golfbanen. Een uitstapje naar Haarlem (15km) is ook zeer de moeite waard. Winkelliefhebbers komen hier zondermeer aan hun trekken in de vele boetieks en winkels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 270,00