Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Malta (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Saint Paul's Bay

Hotel Dolmen Resort & Spa

Malta Saint Paul's Bay Saint Paul's Bay

Prachtig verbouwd in 2009, het 4 sterren hotel is prachtig gelegen aan de waterkant en heeft maar liefst 413 hotelkamers. Iedere kamer is voorzien van airconditioning en een groot aantal van balkon

of terras. De faciliteiten van het hotel zijn onder andere een a la Carte Restaurant, Zwembad met bar, Cocktail/Wijnbar en de Caribbean Style Beach Club. Samen met 4 buitenzwembaden en een uitgebreid Spa centrum, is een verblijf in het Dolmen Resort ideaal voor het hele gezin! Voor de kleinsten is er een animatie team dat de kinderen vermaakt en voor de oudsten is er een nachtclub!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen