Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)
Plaatsen
Wiltz (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wiltz

Aux Anciennes Tanneries

Luxemburg Luxemburg Wiltz

Dit heerlijk rustig gelegen hotel, ligt op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum van Wiltz en is gelegen aan een riviertje. Het is omgeven door een schitterend landschap dat wordt gezien als

het mooiste stukje natuur van Luxemburg. De naam in de oude looierij verwijst naar het verleden van hotel, toen hier nog leer gelooid werd. Aux Anciennes Tanneries heeft een eigen ambachtelijke Franse keuken (huisgemaakt brood en andere producten). U kunt hier dus in alle rust verblijven en genieten van de overweldigende natuur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00